Galvoji apie karjeros pokyčius? Patikrink atviras pozicijas 🙌

1588.plus: Lietuvos įmonių duomenų bazė

Programavimas Projektų valdymas Testavimas
1588 internetinės svetainės dizainas

Projekto dėmesio centre

Patikima viešai prieinamų duomenų valdymo sistema

Saugus duomenų judėjimas tarp skirtingų platformų

Patogi navigacija ir didelis našumas

Ateities verslo mantra – duomenys!

Didžiųjų duomenų sritis tampa neatsiejama pažangių organizacijų dalimi. Teisingai valdomi duomenys – tai raktas į efektyvius procesus ir tikslingą resursų paskirstymą. Augantys  duomenų valdymo poreikiai atsineša ir daug nežinomųjų, todėl svarbu patikėti šiuos klausimus ekspertams, kurie yra pasirengę priimti iššūkius ir geba modernizuoti duomenų valdymo įrankius. 1588.plus – viena populiariausių verslo paieškos platformų Lietuvoje, kurioje viešai prieinama informacija apie šalies įmones, jų siūlomus produktus bei paslaugas. Platforma operuoja dideliais duomenų srautais, todėl verslo plėtros vizija padiktavo poreikį plėsti funkcionalumus ir eliminuoti sistemos našumo bei greitaveikos ribotumus. Techniškai stiprus projektas, kurio metu analizavome duomenų ekosistemą, modeliavome procesus, kalibravome įrankius ir padėjome rasti optimalią sistemos modernizavimo kryptį.

Sukurti duomenų perdavimo greitkelį

1588.plus klientai yra verslo įmonės, siekiančios efektyviai pasinaudoti kompleksiniais reklamos, žinomumo ir pardavimo skatinimo sprendimais internete. Esminis išskirtinumas – platforma suteikia galimybę prieiti prie išsamios realiu laiku atnaujinamos kontaktinių asmenų duomenų bazės. Pateikiamo turinio kokybė lemia klientų rinkodaros kampanijų sėkmę, todėl sistema privalo veikti kaip didelio pralaidumo duomenų perdavimo greitkelis, kuriame nėra spūsčių ir klaidžios navigacijos. Projekto metu buvo sukurta bendra trijų svetainių sistema, skirta Lietuvos įmonių duomenų atvaizdavimui. Siekiant valdyti klientų informaciją ir stebėti kiekybinių rodiklių dinamiką, sukurtos integracijos su vidine CRM sistema. Automatizuoti aktualūs duomenų valdymo procesai leido sumažinti duomenų kokybės rizikas ir padidino vidinių procesų greitį. Siekiant didesnio prieinamumo, platforma buvo pilnai pritaikyta mobile versijai.

Techniniai užkulisiai

Iššūkiai, kuriuos pasitikome:

Dideli duomenų srautai iš kelių šaltinių. Specifinis duomenų judėjimas reikalavo kompleksinio požiūrio į sistemos architektūrą ir konfigūraciją. Duomenų srautų analizė leido nustatyti esminius duomenų parametrus ir sąsajas. Projektuojant sistemos architektūros modelį, galiojo nulinė tolerancijos riba klaidoms ir netikėtumams. Kiekviena skaitinė reikšmė turėjo nukeliauti į teisingą celę, o duomenų pateiktys – generuoti preciziškus atsakymus. Praktiškai išbandėme dešimtis nestandartinių scenarijų ir stebėjome, kaip sistema tvarkosi su šturmu, o testavimas tapo kiekvieno projekto etapo pradžios ir pabaigos mantra.

Duomenų perdavimo saugumas. Duomenų perdavimo sprendimai reikalauja išskirtinio dėmesio kibernetinio saugumo praktikoms. Nuo kritinių parametrų monitoringo, atsarginių duomenų kopijų iki savalaikių sistemos atnaujinimų – čia svarbu viskas, nes per mažai apsaugotas duris gali išsprūsti ne tik duomenys, bet ir klientų pasitikėjimas. Nuolatinė sistemos priežiūra padeda palaikyti kokybinius bei funkcinius standartus ir kurti glaudesnį ryšį su platformos vartotojais.

Technologijos:

React
Laravel
PHP
REST API
Figma

Atnaujinkite savo verslą naudodami pažangiausius IT sprendimus

Su mūsų draugiška ir kompetentinga komanda jums daugiau niekada nereikės jaudintis dėl techninių problemų. Leiskite mums padėti jums išnaudoti visas jūsų verslo galimybes.